За активностите кои се одвиваат можете да најдете повеќе информации:

>> Тука

                                  

Македонски

Српски


   

Младинска организација: "ТЕХНИКУС"

Галерија

Тука можете да најдете слики од некои наши активности

 

 

 

   
           
           
           
           
           
           
           
   Сите права се задржани од авторот. Design by:Далибор Арсовски