Добредојдовте

Првин неколку збора за мене...Марио Анастасовски  роден на 31 Август 1989 година во Куманово, Македонија...Учам во О.С.Т.У "Наце Буѓони" - четврта година - Компјутерска техника и автоматика (КТА)....

На овој сајт можете да најдете се од аспектот на музика, забави, журки и ноќен живот...

Истотака ќе можете и да си дозволите Download-и од најдобрите светски DJ-и и разни изведувачи од жанрот на House i Dancehall stage

Се на едно место...Луѓе па навалете!!!!......

 НајFresh ОД СВЕТОТ НА МУЗИКАТА И ЗАБАВАТА

Photo 1 31.12.2007

Линкови за вашите омилени хитчиња кои го "раздрмаа"подиумот и се што се наоѓаше на него...

Download-ирајте драги мои...it's free!!!

Photo 2 01,.01.2008

Тука можат да се најдат најновите и најдобрите хитови за изминатата година како и сите видови на видео-записи и фотографии од најлудата ноќ од годината

Best DJ's Fuck me I'm Famous